Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
PLUS
Prima assortiment
Butlon
Goede bezorging


Online slagerij De Punt

Vlees bestellen bij de online slager in De Punt? Er zijn meer mogelijkheden dan je denkt. Bij de internet-supermarkt is dit al enige tijd mogelijk. Echter, je koopt nu ook probleemloos en soepel lekker vlees als entrecote of argentina steak via de webwinkel van jouw eigen slager. In onze vergelijker hieronder vind je de belangrijkste online slagerijen. Hier tref jij het minimale bestelbedrag en handige gegevens als bezorgkosten van de foodwinkels. Daarnaast tref je hier info over veelzijdigheid van het assortiment. Let erop of kippenvlees, suddervlees, kalfsvlees, wild vlees, of biologisch vlees ook te bestellen is. Een erkende internet slager gevonden? Klik op de button om te bestellen bij de slagerij.

Alle heerlijke producten van varkensfiletrollade tot ook borstlappen, en van tartaartjes tot en met kalfsrollade: je vindt het hedendaags gemakkelijk via internet. Bij de online slagerij is het aanbod ruim te noemen. Vaak binnen 24 uur bezorgd. Mis je het sociale uitje? Dan haal je de bestelling toch af! 100% ambacht, daar kan de supermarkt niet tegenop. Zo’n 50% van de slagers mikt puur op vlees (te denken valt aan hips). Andere slagerijen zijn ook gespecialiseerd in snacks en traktaties als bijv. sauzen. Observeer in het overzicht een van de online slagerijen. Zo simpel is online vlees kopen bij de slagerij in De Punt!

* Tip: → Sagers online vergelijken uit de regio Drenthe. Zie ook de nieuwe post over Vlees bestellen Staphorst
.

Wat is het gemak van de online slagerij in De Punt

 • Producten van jouw eigen ambachtelijke slagerij
 • Kies uit broden als varkenslappen en runderrollade    
 • Daarnaast een ruim aanbod aan hapjes en bbq producten
 • Vaak al binnen 24 uur geleverd
 • Of haal het zelf af in de winkel
 • Het allerbeste vlees online bestellen

bestellen bij online slager De Punt

Online vlees bestellen? Er zijn volop ontwikkelingen gaande. Er zijn steeds meer consumenten die kopen bij supers als Odin, Ekoplaza, Jumbo, Picnic of Dirk, Hoogvliet, Aldi, Albert Heijn. Via de supermarkt webwinkels is boodschappen via internet doen super eenvoudig. Goed nieuws: De online supermarkt verkoopt tegenwoordig ook biologisch vlees. Aan de andere kant ontstaan er ook 100% online slagerijen als slagerijmeester.nl of bofrost.nl. En zeker niet onbelangrijk: ook de “ouderwetse” slager op de hoek verkoopt het vlees meer en meer online. Hier scoor je artikelen zoals kip cordon bleu tot aan varkenslappen gebruiksvriendelijk en niet te duur online. Online bestelling kun je in de winkel afhalen, of kies eens voor de bezorgdienst (soms gratis). Zo eenvoudig is vlees bestellen bij de online slager in De Punt.


Vlees bestellen bij de online slagerij in De Punt

Vlees bestellen en laten bezorgen in De Punt

Of bezoek eens de shop van beefexclusief.nl. Ook prima online slagerijen. Vaak nog niet in heel NL beschikbaar.

Biologisch vlees online bestellen + laten bezorgen: in de omgeving van Drenthe is er veel keuze. De (biologische) slager heeft zijn zaakjes online ook voor elkaar. En in aanvulling daarop heb je supermarkt winkels als bijvoorbeeld Jan Linders, Spar, Odin, Jumbo en Albert Heijn, Coop, Boni, Hoogvliet. Hier doe je boodschappen als Vloeibaar wasmiddel of Zakken, maar dankzij de eigen slagerij bezorgen ze ook vlees. Met deze website vergelijk je helder alle actieve slagerijen. De meest favoriete landelijk opererende slagerijen zijn bijvoorbeeld:

 • Ontdek het enorme assortiment vlees op AH.nl
 • Het vlees van PLUS is lang vers en erg lekker
 • Vers vlees bestel je eenvoudig op Jumbo.com
 • Diervriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij Meestervlees.nl
 • Bij de bekendste slagerijketen “de keurslager” bestel je nu online

Biologisch vlees bezorgen De Punt?

Heerlijk biologisch vlees bezorgen in De Punt? Ambachtelijk en bio/eerlijk vlees, tegen een betaalbare prijs. Selecteer hier de gewenste biologische slagerij.

Ook handig: verschillende slagers bieden een maaltijd op elke gewenste locatie. Dit valt altijd in de smaak. Van goede maaltijden alsDrumstick met kippenjus, tutti frutti en gekruide aardappeltjes tot en met Babi pangang met witte rijst en groenten, thuis, op je werk of elders bezorgd. Een betaalbare oplossing? Bij o.a. Coop of Dekamarkt bestel je beleg, vlees en drinken voor een avond maaltijd en andere benodigdheden als Smoothie of Meergranen rijst van merken als bijvoorbeeld Queens. Het bestellen gaat snel en eenvoudig, en je kan het vaak op rekening laten zetten. Hierboven vind je online supers uit de buurt. Bekijk nu ook het laatste over Vlees bezorgen Jorwert.

Gourmet of BBQ bezorgen
Vlees en andere BBQ / Gourmet artikelen thuis laten bezorgen? Voor een gezellige BBQheeft dit erg veel voordeel (tijd). In de regio De Punt staan een aantal online slagers voor jou klaar. In de tabel hierboven vind je meer specificaties. Een kleinschalige BBQ organiseren? Handig: Vlees + alle toebehoren voor de barbecue vind je nu ook bij de internet-supermarkt. Een internet-super als Coop of Dekamarkt bezorgen het vlees voor op de BBQ bij je thuis. Zij beperkten zich niet tot vlees, je vindt hier ook Rosbief van erkende merken als Tanqueray. Gewoon bij jou thuis afgeleverd. Dat is het voordeel van de supermarkt.

Van biefstuk tot gehakt, alles online bestellen

Aan huis bezorgd zonder kosten

Haal je vleesbestelling af bij de slagerij

Vlees van dieren die niet hoeven te lijden

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Plaats een reactie